Gæsterne siger

Er mikrofonen tændt?

Med afbud fra de to (og eneste) piger i virksomheden, stod 11 mere eller mindre skeptiske gutter i et sangstudie foran x antal mikrofoner. Hmm. Hvem skulle synge hvad og hvornår? Der var ikke andet for end at tænde for musikken, og prøve at glemme at det hele blev optaget og efterfølgende brændt på en CD.

Efter en forholdsvis stille opstart endte alle fyrene fra Conversio med at have en super sjov tur i studiet. Vi kom igennem sange som "We Are World", "Re-Sepp-Ten", "Vimmersvej" og "Du Er Superliga", og folk gav den mere og mere gas til sidst.

Vi vil klart anbefale Voicehall til andre.

Gutterne fra Conversio

’Grænseoverskridende’ må være det mest rammende ord for oplevelsen i Voicehall, når man træder ind i studiet. Dernæst ’hylesjovt og en fed måde at være sammen på’. Så snart den første nervøsitet har lagt sig, bliver der givet fuld gas. Og med rigelig rumklang er der ikke langt til status som Rihanna og Otto Brandenburg i venneflokken. En smule skepsis og en stor portion nervøsitet blev vendt til en fantastisk og mindeværdig oplevelse. Kan varmt anbefales!

Morten Schaumann