Professionel undervisning

Har I lyst til at tilføje en ekstra dimension til jeres arrangement, så kan giver vi jer muligheden for at tilvælge kyndig vejledning i sangteknikker og stemmeføring af den professionelle sanger Martin Baltser der er uddannet fra det jyske musikkonservatorium i Århus.

Martin har selv en fantsastisk stemme, og har samtidig evnerne til at lære fra sig, så jeres resultat kommer op på et højere niveau.

Prisen for Martins vejledning ligger på 1200,- inkl moms, plus Voicehalls almindelige studieleje.

Herunder kan du læse Martins beskrivelse af hans egne erfaringer og kundskaber, samt se et par musikvideoer.

 

Mit navn er Martin Baltser og jeg studerer sang-og stemme brug ved det jyske musikkonservatorium i Århus. 

Jeg har stor erfaring som udøvende musiker rundt omkring i landet, men også som underviser og workshop-leader i kreativitet, stemme og musik. Jeg skriver selv musik, er forsanger og guitarist i mit eget band og har netop udgivet min første danske CD ’under nåleskoven’. Derudover synger jeg i det populære Århus kor Vocal Line som bl.a. har sunget med Rolling Stones, Bobby McFerrin og senest Rasmus Walter. 

På holdet er der plads til alle og skal vi først og fremmest have det sjovt! Det eneste du skal medbringe er gåpåmod og en lyst til at prøve din kreative side af. Vi skal sammen udforske de stemmer vi til daglig går rundt med og sammen skabe underholdene minder og god musik.